PRIMA PAGINA CE ESTE CONSTATAREA AMIABILA? GHIDUL DE ASIGURARI AUTO INTREBARI FRECVENTE DESPRE ASIGURARILE AUTO LEGISLATIE INSTITUTII SI ORGANIZATII DESPRE NOI
Omniasig

Aboneaza-te GRATUIT
la Newsletterele de Asigurari si Pensii!

Inregistreaza-te si alatura-te celor
peste 16.000 de abonati.


by sigla

Viscolul si zapada blocheaza circulatia rutiera pe 37 de drumuri nationale si 80 de drumuri judetene. / 24 de trenuri au fost anulate. / In Bucuresti, unele linii RATB circula pe trasee deviate. / 16 curse care trebuiau sa decoleze de pe Otopeni si Baneasa, anulate

HotNews.ro


 Circulatia rutiera este intrerupta, joi dimineata, pe 37 de drumuri nationale si 80 de drumuri judetene din cauza viscolului si a zapezii, potrivit situatiei prezentate joi dimineata, la ora 8:45, de Centrul Infotrafic al Politiei Romane. CFR Calatori anunta ca 24 de trenuri au fost anulate joi, iar altele au intarzieri de pana la 60 de minute. Zapada si viscolul creeaza probleme si in Capitala, unde mai multe linii RATB circula pe trasee deviate, iar circulatia tramvaiului 41 a fost blocata pentru scurt timp, in zona Podul Grant, in sensul spre Piata Presei Libere. Si traficul aerian este perturbat: 13 curse care trebuiau sa decoleze de pe Aeroportul Otopeni şi alte 3 de pe Aeroportul Băneasa au fost anulate, joi dimineata, din cauza conditiilor meteo, anunta Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, citata de Mediafax.


Cele mai importante drumuri nationale cu traficul intrerupt (Centrul Infotrafic, joi, ora 8:45):


-A1 Bucuresti - Pitesti;

-A2 Bucuresti - Lehliu;

-DN2(E85) Voluntari - Buzau; s-a intrerupt si Buzau - Ramnicu Sarat;

-DN1D Urziceni - Albesti-Paleologu;

-DN22 Ramnicu Sarat - Braila;

-DN2C Costesti - Slobozia;

-DN2M Focsani - Odobesti;

-DN23B Maicanesti - Ciorasti;

-DN2N Bogza - Caiata - Dumbraveni; se va inchide si tronsonul Dumbraveni - Dumitresti - Jitia.

-DN5B Giurgiu - Ghimpati;

-DN3 Calarasi - Bucuresti;

-DN3A Lehliu Gara - Fetesti;

-DN21 Calarasi ￯ Slobozia;

-DN3B Calarasi - Fetesti;

-DN31 Calarasi - Manastirea.

-DN3 Bucuresti - Fundulea; se va inchide si catre Lehliu;

-DN4 Bucuresti - Budesti;

-DN71 Ulmi - Baldana;

-DN2A Slobozia - Urziceni;

-DN2B Buzau - Faurei.

S-a inchis DN1 Otopeni - Tancabesti si DN1A Bucuresti - Buftea - Ploiesti in zona Cocani.

In judetul Ilfov sunt probleme pe DN Centura Bucuresti, traficul fiind intrerupt in mai multe puncte;

In judetul Dambovita s-au produs blocaje pe DN72 Targoviste - Gaesti si DN7 Costestii din Deal - Matasaru.

In judetul Galati s-a intrerupt traficul pe DN24D Galati - Barlad.

In judetul Tulcea un tir a blocat DN22A Ciucurova - Topolog.

Pe DN73 Campulung - Brasov a fost restrictionata circulatia autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone.

Politia rutiera recomanda conducatorilor auto sa se intereseze de starea drumurilor de pe traseul pe care urmeaza sa-l parcurga si sa-si pregateasca autovehiculul pentru drum (plinul de combustibil, lopata, sac cu nisip, etc.).


  • Bucuresti: Trasee deviate la cateva autobuze RATB

Traficul rutier in Capitala se desfasoara in conditii de iarna joi dimineata, iar anumite linii RATB de autobuze sunt deviate. Este vorba despre autobuzele liniilor 148, 149, 301, 449, 780 si 783, care intorc la Aeroportul Baneasa, din dispozitia Politiei Rutiere. 

De asemenea, autobuzele liniilor 168 si 162 circula pe trasee modificate, primul intorcand la Valea Argesului, iar cel de-al doilea la 16 februarie.  • CFR Calatori: 24 de trenuri anulate pentru fludizarea traficului feroviar


24 de trenuri sunt anulate joi pentru fluidizarea traficului feroviar iar altele au intarzieri medii de 60 de minute la sosirea si plecarea din statie,din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile (vant puternic si ninsoare), informeaza, joi dimineata, un comunicat al CFR Calatori.


Trenurile anulate sunt: Intercity 581 si 584 in relatia Bucuresti Nord - Constanta si retur; Intercity 551/556 in relatia Bucuresti Nord-Suceava si retur; Intercity 554/564 in relatia Suceava - Bucuresti Nord; Intercity 591 in relatia Bucuresti Nord - Timisoara Nord; Intercity 594 in relatia Timisoara Nord- Bucuresti Nord; Intercity 571/574 in relatia Bucuresti Nord - Galati si retur; Intercity 1637/1636 in relatia Bucuresti Nord - Brasov si retur; Regio 6422 in relatia Falciu Nord - Barlad, iar pe distanta Barlad - Tecuci circula conform graficului de circulatie; Regio 9021 in relatia Bucuresti Nord - Pitesti; Regio 9026 in relatia Pitesti - Bucuresti Nord; Regio 6101 in relatia Faurei - Tecuci; 6102 in relatia Tecuci - Faurei; Regio 7051 in relatia Urziceni - Faurei; Regio 7052 in relatia Faurei - Urziceni; Regio 9301/9306 in relatia Bucuresti Nord -Rosiori Nord si retur.

Calatorii vor fi preluati cu alte trenuri aflate in circulatie, in directiile respective iar trenurile ramase in circulatie vor fi suplimentate astfel incat sa poata prelua cat mai mult din trafic, potrivit CFR Calatori.

De asemenea, mai sunt anulate si trenurile suburbane Regio de pe ruta Bucuresti Nord - P.O. Aeroport HC - Balotesti si retur, din intervalul orar 08.10 - 13.10 (dus) si respectiv 09.15 - 14.15 (intors); Regio 8071 si 8072 de pe ruta Bucuresti Nord - Pantelimon Sud h. - Bucuresti Obor si retur.

Din cauza inchiderii circulatiei pe linia Dridu - Armasesti si a conditiilor meteo severe de pe sectia Armasesti -Ploiesti, trenul Intercity 572 Galasi - Bucuresti Nord, circula pe ruta ocolitoare: Urziceni - Faurei - Buzau - Ploiesti Sud - Bucuresti Nord.

Pasagerii sunt rugati ca inainte de efectuarea calatoriei sa solicite in statiile CFR informatii referitoare la intarzierile sau modificarile survenite in circulatia trenurilor de calatori la statiile CFR, la telefon 021/9521 sau sa acceseze site-ul www.cfrcalatori.ro.


Get Adobe Flash player


Asigurari Asigurari| Pensii Private| Constatare Amiabila| Asigurarea Locuintelor| Asigurarea Masinilor| Asigurari de Viata| XPRIMM.RO| Revista PRIMM Asigurari si Pensii| ICAR Forum | Forumul International de Asigurari Reasigurari - FIAR| Insurance Profile| evoMAG|

© 2017 Constatul Amiabil MEDIA XPRIMM