PRIMA PAGINA CE ESTE CONSTATAREA AMIABILA? GHIDUL DE ASIGURARI AUTO INTREBARI FRECVENTE DESPRE ASIGURARILE AUTO LEGISLATIE INSTITUTII SI ORGANIZATII DESPRE NOI
Omniasig

Aboneaza-te GRATUIT
la Newsletterele de Asigurari si Pensii!

Inregistreaza-te si alatura-te celor
peste 16.000 de abonati.


by sigla

Incepand de astazi si pana la finalul saptamanii se desfasoara cea mai importanta campanie de informare si educare a soferilor privind asigurarile obligatorii RCA si procedurile de urmat in caz de accident organizata pana acum in Bucuresti si in principalele orase ale tarii.

Campania este realizata in parteneriat de catre APPA - Asociatia pentru Promovarea Asigurarilor, CSA - Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, alaturi de IGPR - Directia Rutiera si Radio EUROPA FM si are la baza distribuirea de Brosuri Informative gratuite. Acestea contin informatii de interes public referitoare la rolul asigurarilor obligatorii RCA, la modul de protocolare a diverselor tipuri de accidente rutiere, precum si cu privire la modalitatea de obtinere a despagubirilor.

Presedintele CSA, Angela TONCESCU, a declarat: "Orice initiativa de informare a publicului larg cu privire la asigurari isi gaseste un sprijin in Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, pentru ca rolul nostru este tocmai acela de protejare a drepturilor asiguratilor, iar o informare corecta este esentiala in acest sens. Campania care se deruleaza zilele acestea se adauga nenumaratelor eforturi depuse de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor in decursul ultimilor ani, nu numai cu privire la evolutiile legislatiei privind asigurarea obligatorie RCA, ci si pe alte subiecte de interes pentru populatie".

"Principalul obiectiv al Politiei Rutiere este acela de a reduce numarul de victime si pagubele produse de accidentele rutiere. In acest context, ne-am alaturat cu incredere campaniei initiate de industria de asigurari, fiind convinsi ca va contribui la informarea romanilor in directia utilizarii mijloacelor de preventie impotriva pagubelor provocate de accidentele auto", a declarat Comisarul Sef Lucian DINITA, Director al Directiei Rutiere din cadrul IGPR.

"Demararea acestei campanii constituie un semn clar ca industria de asigurari se implica in mod activ in tot ceea ce inseamna educarea si informarea publicului larg. Initiativa reprezinta doar un prim pas, avand in vedere celelalte 11 campanii de anvergura nationala pe care le pregatim alaturi de partenerii nostri", a declarat Alexandru CIUNCAN, Secretarul General al APPA.

Incepand de astazi, peste un milion de brosuri informative vor fi distribuite in cele mai circulate 50 de intersectii din Bucuresti si din marile orase ale tarii, atat prin intermediul promoterilor, cat si prin intermediul agentilor Politiei Rutiere. Ele vor putea fi gasite totodata atat in principalele complexe comerciale din marile orase, cat si la toate sectiile Politiei Rutiere din Bucuresti unde se realizeaza constatari de daune. In plus, Brosura va fi distribuita si impreuna cu editia de miercuri, 10 noiembrie, a cotidianului Romania Libera.

Proiectul este sustinut de importante companii de asigurari, brokeraj si regularizari de daune: ASTRA Asigurari, ASIROM, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, OMNIASIG, BCR Asigurari, GENERALI Asigurari, AVUS, EUROINS, ARDAF, PIRAEUS Insurance Broker, SAFETY Broker si OTTO Broker.

Mesajul campaniei va fi promovat, de asemenea, prin spoturi, stiri si interviuri difuzate de Radio EUROPA FM si TVR Info, prin materiale de interes public preluate de Romania Libera si de Wall-street.ro - pe zona de print si web. Get Adobe Flash player


Asigurari Asigurari| Pensii Private| Constatare Amiabila| Asigurarea Locuintelor| Asigurarea Masinilor| Asigurari de Viata| XPRIMM.RO| Revista PRIMM Asigurari si Pensii| ICAR Forum | Forumul International de Asigurari Reasigurari - FIAR| Insurance Profile| evoMAG|

© 2017 Constatul Amiabil MEDIA XPRIMM